Oud-Alblas: onderhoud en verduurzaming 20 eengezinswoningen

Tablis Wonen gaat in Oud-Alblas 20 eengezinswoningen verduurzamen. Het gaat om de woningen in de Koningin Julianaweg (nr. 26 tot en met 44), Koningin Wilhelminalaan (22 en 26 tot en met 34) en de Prins Willem-Alexanderstraat (nrs. 1, 5, 9 en 11). Op termijn moeten alle woningen in Nederland gasloos worden. We weten nog niet wat het alternatief gaat worden voor deze buurt. Vandaar dat het plan is om deze woningen klaar te maken voor de toekomst. We gaan dit doen door de woningen goed te isoleren en te ventileren. En we bereiden de keuken voor op elektrisch koken.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u de nieuwsbrieven lezen.
Nieuwsbrief januari 2023

Heeft u vragen?
Dan kunt u een mail sturen naar oudalblas@tabliswonen.nl

 

Jul202023

Informatieavond bewoners 20 eengezinswoningen Oud-Alblas

Op donderdagavond 20 juli hielden we een informatieavond voor de bewoners van de 20 eengezinswoningen waar we aan het werk willen gaan. We vonden het heel fijn zoveel bewoners te verwelkomen. Van maar liefst 17 woningen waren de bewoners aanwezig.

We vertelden de aanwezigen over de werkzaamheden die we willen gaan uitvoeren. We gaan deze woningen klaar maken voor de toekomst. Dat betekent een nieuw geïsoleerd dag, spouw- en kruipruimte isolatie, nieuwe houten kozijnen en een ventilatiesysteem.

Het is fijn dat alle aanwezigen positief waren over de plannen.  Nu kunnen we toewerken naar de uitvoering van de werkzaamheden.

Jan312023

Ondertekening overeenkomst tussen Tablis Wonen en Heko b.V.

Op dinsdag 31 januari ondertekenden Tablis Wonen en Heko de  overeenkomst voor de werkzaamheden aan de 20 eengezinswoningen in Oud-Alblas. Heko gaat de voorbereidingen voor de werkzaamheden uitvoeren. Via Heko gaan partijen, zoals EcoConsult, aan het werk en contact opnemen met de bewoners