Werken bij Tablis Wonen

Tablis Wonen is een woningcorporatie in Sliedrecht. Tablis Wonen verhuurt en beheert 4600 woningen in de gemeente Sliedrecht en Molenlanden (in de kernen Oud-Alblas, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland en Goudriaan). We zijn een moderne organisatie die volop in beweging is. We willen dat onze huurders plezierig wonen en een fijn en betaalbaar thuis hebben in een prettige woonomgeving. Ruim vijftig enthousiaste en betrokken medewerkers zetten zich hier dagelijks voor in.

Vacatures
Wij zoeken een nieuwe manager Vastgoed. Onze huidige manager Vastgoed maakt een switch in zijn loopbaan en daarom zoeken wij een nieuwe collega. Samen met Liesbeth, Gea en Joyce vormt de nieuwe manager het managementeam.

Heb jij ervaring met het analyseren en optimaliseren van onderhoudsprocessen? Wil jij met jouw professionaliteit bijdragen aan het renoveren en het gasloos maken van onze woningen en daarmee onze omvangrijke duurzaamheidsdoelstellingen behalen? En is leiding geven aan een enthousiast team jou op het lijf geschreven? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Voor meer informatie over de functie klik hier.

Open sollicitatie
Je kunt altijd een open sollicitatiebrief sturen naar solliciteren@tabliswonen.nl