Onderhoud

Tablis Wonen besteedt ook in 2018 veel aandacht aan het goed onderhouden en het verbeteren van de huurwoningen. Naast de dagelijkse service- en reparatiewerkzaamheden krijgt een aantal woningen in de gemeenten Sliedrecht en Molenwaard te maken met specifiek onderhoud.

Onderhoudsplannen 2018
In het overzicht Onderhoudsplannen 2018 staan per complex alle werkzaamheden die wij dit jaar uitvoeren. In de kolom kwartalen ziet u in welk kwartaal de werkzaamheden worden uitgevoerd. De bewoners ontvangen tijdig een brief met de definitieve datum van de werkzaamheden.

Vragen
Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over onderhoud. Staat uw vraag er niet bij, gebruik dan de zoekfunctie op onze website en u vindt snel het antwoord op uw vraag.

Wat is groot onderhoud?

Als we meerdere werkzaamheden aan een woning tegelijkertijd uitvoeren, spreken we van groot onderhoud.

Welke onderhoudswerkzaamheden voeren jullie dit jaar uit?

In de onderhoudsplanning 2018 staat per complex aangegeven welk onderhoud Tablis Wonen dit jaar uitvoert.

Wanneer wordt het planmatig onderhoud uitgevoerd?

De werkzaamheden die wij dit jaar uitvoeren, kunt u hier bekijken. Als u wilt weten wanneer bepaalde werkzaamheden in de toekomst worden uitgevoerd, kunt u contact met ons opnemen. Wij geven dan een inschatting in welk jaar het wordt uitgevoerd (onder voorbehoud).

Kan Tablis Wonen het klein onderhoud voor mij doen?

Ja, in een aantal gevallen kan dat. In ons onderhouds-ABC staat wat wij wel en niet repareren.

Hoe werkt planmatig onderhoud?

Ieder jaar kijken we voor welke woningen planmatig onderhoud staat gepland. Sommige werkzaamheden voeren we éénmaal in de 20 tot 40 jaar uit. Ander onderhoud doen we een keer per twee jaar. Onder planmatig onderhoud valt onder andere onderhoud aan de verwarmingsketel, schilderwerk aan de buitenzijde, herstellen van gevels, vervangen van dakgoten en het vernieuwen van de badkamer, keuken of toilet.

Wat Tablis Wonen dit jaar uitvoert aan planmatig onderhoud leest u hier. Is uw woning dit jaar aan de beurt voor werkzaamheden dan hoort u op tijd van ons wat we gaan doen en wanneer.