Over ons

Tablis Wonen is een woningcorporatie in Sliedrecht. Tablis Wonen verhuurt en beheert 4600 woningen in de gemeenten Sliedrecht en Molenlanden (Oud-Alblas, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland en Goudriaan).

Tablis Wonen, plezierig, helder en betrokken 
Voor Tablis Wonen is het belangrijk dat haar huurders plezierig wonen en een fijn en betaalbaar thuis hebben.  Tablis Wonen is er voor de huurder met een bescheiden portemonnee. We zetten ons in voor duurzaamheid en energiebesparing. Dit doen wij in goede samenwerking met bewoners, huurdersorganisatie SliM Wonen, gemeenten en belanghouders.

Vragen?
Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over Tablis Wonen. Staat uw vraag er niet bij, gebruik dan de zoekfunctie op onze website en u vindt snel het antwoord op uw vraag.

Wie is Tablis Wonen?

Tablis Wonen is een woningcorporatie en verhuurt woningen in Sliedrecht en Molenlanden. Het kantoor van Tablis Wonen is in Sliedrecht aan de Zuiderzeestraat 210.

Wat zijn de openingstijden van Tablis Wonen?

Ons kantoor is geopend op:

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
8.00 uur – 12.00 uur
8.00 uur – 12.00 uur
8.00 uur – 12.00 uur
8.00 uur – 12.00 uur
8.00 uur – 12.00 uur

Wilt u liever in de middag bij ons langskomen? Maak dan een afspraak! Via e-mail en telefoon zijn we iedere werkdag bereikbaar van 8.00 uur tot en met 16.30 uur.

Kunnen anderen mijn gegevens inzien of opvragen?

Nee, dat kan niet omdat dat privacygevoelige informatie is.

Waar kan ik mijn tevredenheid of ontevredenheid over Tablis Wonen melden?

Tevreden of ontevreden? We vinden het fijn als u laat weten waarover u tevreden of ontevreden bent. Wij kunnen daarvan leren en onze dienstverlening verbeteren. Om uw tevredenheid of ontevredenheid te melden, gebruikt u dit online formulier.