Welkom op Mijn Tablis Wonen

Huurdersnummer en activeercode
Mijn Tablis Wonen is het online huurdersportaal van Tablis Wonen. Als u voor de eerste keer wilt inloggen op Mijn Tablis Wonen, dan heeft u uw huurdersnummer en een activeercode nodig. Deze ontvangt u in twee aparte brieven.

Als u deze nog niet heeft ontvangen, dan valt deze binnenkort bij u in de brievenbus. We streven ernaar om al onze huurders tussen eind oktober en eind december 2021 het huurdersnummer en de activeercode toe te sturen.

Mijn Tablis Wonen biedt u veel voordelen
U kunt hier onder andere zelf uw reparatieverzoeken plannen, uw gegevens bekijken en wijzigen, huurbetalingen inzien en de huur opzeggen. Voortaan kunt u dit en meer online zelf regelen op het voor u gewenste moment. Met Mijn Tablis Wonen zijn uw woonzaken zó geregeld!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag
In de eerste brief die u van ons ontvangt, leggen we stap voor stap uit hoe u uw account kunt activeren en kunt loggen. U kunt ook de instructiekaart bekijken. Heeft u toch nog vragen over het inloggen of over het gebruik van Mijn Tablis Wonen? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Inloggen kan hier!