Wij zoeken een nieuwe collega: business controller

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Bedrijfsvoering! Een analytisch sterke financial die bijdraagt aan het beter in-control zijn van de organisatie. Een echte Business Controller!

Ineke: “Bij Tablis Wonen was ik tot voor kort Business Controller. Tablis Wonen is een mooi bedrijf dat oog heeft voor haar huurders en medewerkers.  Zo kreeg ik de kans om door te groeien naar manager Bedrijfsvoering bij Tablis Wonen. Doordat ik een andere functie heb, zijn we nu op zoek naar een nieuwe Business Controller die ons team van 10 collega’s komt versterken. Het is een zelfstandige functie, maar je hebt uiteraard je collega’s van alle afdelingen nodig om je werk succesvol te maken.

Natuurlijk hoort bij deze belangrijke en verantwoordelijke functie volop ruimte om deze naar eigen inzicht in te richten. Daar hoort ook bij dat je werktijden flexibel zijn in te delen en dat je gedeeltelijk thuis kan werken. Doordat meer collega’s gedeeltelijk thuiswerken hierbij een foto met een klein aantal collega’s van alle afdelingen! Maar alle collega’s, in totaal 48, kijken er naar uit om jou te verwelkomen”.

Ben jij een enthousiaste financial die procesmatig sterk is? Word je blij van complexe materie en ben je maatschappelijk betrokken? Dan is dit zeker dè baan voor jou! Meer weten over deze functie, klik dan hier. We kijken uit naar je motivatie en CV.