Website Woongaard heeft een nieuw jasje

De vertrouwde website www.woongaard.com heeft een nieuwe jas. De nieuwe website ziet er anders uit dan u gewend bent en lijkt veel op de DAK-app van WoningNet. Niet alleen om te zien, maar ook de functies lijken op elkaar. Dat is handig en duidelijker voor u als woningzoekende. In de komende weken krijgt u vanzelf de nieuwe website te zien.

Makkelijker een woning vinden
De nieuwe website heeft meer functies. Zo wordt het zoeken naar een woning makkelijker. We zetten de nieuwe functies op een rijtje:

  • Blijf ingelogd. Hierdoor kunt u sneller en makkelijker reageren op woningen.
  • Zoeken op de kaart: direct duidelijk waar in de regio woningen te huur zijn en op welke locatie de woning staat. Klikt u via de kaart op een woning, dan krijgt u alle informatie over die woning.
  • In de advertenties van de woningen staan de regels duidelijk vermeld. Bijvoorbeeld wie voorrang heeft. Zo kunt u beter inschatten hoe groot de kans is dat u de woning krijgt.
  • In het berichtencentrum ziet u precies welke actie u moet nemen.

Benieuwd hoe de nieuwe website eruit gaat zien?
Bekijk dan het filmpje op Youtube. Hierin laat Woongaard zien wat de belangrijkste veranderingen zijn. Ook krijgt u alvast een idee van hoe de nieuwe website werkt. 

Hoe vind ik de woning die bij mij past?
Ook dat wordt uitgelegd in een filmpje. De nieuwe website heeft een zogenaamde ‘Woon Wizard’. Hierin geeft u uw woonwensen aan. U krijgt dan de woningen te zien die het beste bij u passen. Wel zo makkelijk. U kiest zelf of u deze ‘Woon Wizard’ wilt gebruiken.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met de woningcorporatie in het gebied waar u een woning zoekt. Alle telefoonnummers vindt u op www.woongaard.com/Contact