Stijgende energieprijzen!

De stijgende energieprijzen, het is bij de meeste mensen wel bekend. Helaas hebben woningcorporaties geen invloed op de stijging hiervan. Wel kunnen wij u een aantal tips geven:

Wees zuinig met energie
Probeer waar dat nog kan energie te besparen. Op de volgende website vindt u tips voor u als huurder om energie te besparen:
Drechtstedenenergie
Regionaal Energieloket

Huurders in Molenlanden kunnen een gratis adviesgesprek met een energiecoach aanvragen via het Nieuwe Wonen. Klik hier voor meer informatie.

Betaalt u niet via Tablis Wonen uw voorschot voor gas, stroom of warmte?
Dan heeft u zelf een contract met de energieleverancier. Controleer of het voorschot nog klopt met uw verbruik. Zo kunt u voorkomen dat u achteraf (veel) moet bijbetalen. U kunt uw termijnbedrag daarop aanpassen. U neemt daarvoor contact op met uw energieleverancier.  Als u hier vragen over heeft, kunt u deze ook stellen aan uw energieleverancier.

Neem bij betalingsproblemen snel contact met ons op
Als u (betalings)problemen verwacht door de stijgende energieprijzen adviseren wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Onze wooncoach adviseert u graag over de mogelijkheden die er voor u zijn.  Mogelijk kunt u financiële problemen voorkomen of oplossen.

Heeft u nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op!