Sliedrecht Oost: bewonersinformatieavonden

Op 9 en 11 januari organiseerden we twee informatieavonden voor de bewoners van 231 huurwoningen in Sliedrecht Oost. De huurders ontvingen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. We vonden het prettig dat we een aantal bewoners persoonlijk spraken over de plannen die we met deze woningen hebben: energiezuinig maken en aansluiten op het warmtenet. Daarvoor gaan we in de woningen een aantal aanpassingen doen. Ook in de straten gaan er werkzaamheden plaatsvinden.

We hopen in september 2023 met de werkzaamheden te starten. Onze projectleider @Arnold Schep vertelde de aanwezigen over de voorlopige plannen, de verdere uitwerking van deze plannen, de planning en wat dat voor de bewoners inhoudt. Ad Smits, accountmanager van HVC, informeerde de aanwezigen over het warmtenet.

Woont u in deze wijk en kon u niet bij de informatieavond zijn? De presentatie kunt u hier teruglezen. Als u nog vragen heeft, kunt u die per mail stellen (sliedrechtoost@tabliswonen.nl). Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook kunt u zich nog aanmelden voor het huurderspanel.