Onderhoudswerkzaamheden

Het hele jaar door onderhoudt Tablis Wonen de woningen. Dat kan buitenschilderwerk zijn, voegwerkzaamheden aan de gevels, het opvullen van kruipruimtes of het stabiliseren van begane grondvloeren. Op deze pagina leest u welke werkzaamheden wij in Molenlanden en in Sliedrecht in 2022 uitvoeren. De bewoners krijgen van te voren van ons informatie over de werkzaamheden en wat de bewoners kunnen verwachten.

Molenlanden

Sliedrecht

nov182022

Lijsterhof: werkzaamheden galerijen en balkons

Op de galerijen en balkons van de Lijsterhof brengt Heko een beschermende verflaag aan. De verflaag liet op verschillende plaatsen los en dat was geen fraai gezicht. Daarom besloten we om deze werkzaamheden uit te gaan voeren. De bewoners hebben voor de start van de werkzaamheden een brochure ontvangen over de inhoud van de werkzaamheden. We weten dat het best voor wat impact zorgt voor de bewoners. De wooncoach van Heko is goed bereikbaar en de bewoners kunnen al hun vragen en zorgen met haar bespreken. Ook is er een uitvoerder van Heko op het werk aanwezig die altijd bereid is om vragen te beantwoorden.

Heko informeert de bewoners ook over de planning zodat ze goed op de hoogte zijn wanneer ze niet over de galerij of balkon kunnen lopen. Gelukkig zijn de bewoners blij dat de balkons en galerijen er weer mooi uit komen te zien.