Kerstactie Constructif en Tablis Wonen

Afgelopen week maakten medewerkers van Constuctif en Tablis Wonen een groot aantal kinderen blij! Deze kinderen wonen in de 10-hoogflats van Tablis Wonen in Sliedrecht en konden allemaal een kerstcadeautje ophalen. Aan de flats wordt gewerkt en dat hebben deze kinderen ook gemerkt. Werklieden over de vloer, soms overnachten in een andere woning, spullen op een andere plaats in huis. Daarom bedacht Amanda de Wit van Constructif deze actie. Ze riep alle medewerkers van Constructif en Tablis Wonen op een cadeautje te schenken zodat we deze kinderen konden verwennen zo net voor Kerst. En daar werd gehoor aan gegeven.

De reacties waren hartverwarmend voor de medewerkers van Constructif én Tablis Wonen. Alle kinderen waren heel blij met hun zelf uitgekozen cadeautje. Aan alle leeftijden was gedacht, van 0 tot en met 18 jaar. Amanda van Constructif kijkt terug op een geslaagde week. “We konden een groot aantal kinderen die hier wonen een cadeautje geven. En geven is altijd leuk! Ik zag ook dat de  kinderen blij waren met hun cadeau en dat is zo mooi om te zien. We hoorden ook veel kinderen tegen hun ouders zeggen dat ze graag met hun nieuwe speelgoed wilden gaan spelen. En daar deden we het voor. Gewoon iets leuks voor de kinderen. En dat is gelukt!”

Na de persconferentie van zaterdag 18 december werden nog meer maatregelen genomen door de medewerkers van Constructif om het helemaal coronaproof te organiseren. Het werd daarom een Walk Through, met strepen op de grond, mondmaskers voor jong en oud en collega’s die toezicht hielden en dat allemaal op ruim 1,5 meter afstand van elkaar.