Heeft u de Groene bon nog niet gebruikt?

Woont u in een woning van Tablis Wonen of Lek en Waard Wonen in Molenlanden? Dan kunt u uw Groene Bon nog steeds inwisselen voor duurzame producten. Natuurlijk houden wij rekening met de maatregelen die er nu zijn. Daarom bieden wij u aan om de emmer met duurzame spullen thuis te laten bezorgen. U kunt daarvoor bellen met Hubo Bleskensgraaf (0184-691000) of Hubo Streefkerk (0184-208569).

In september ontvingen de huurders van van Tablis Wonen en Lek en Waard Wonen in Molenlanden de Groene Bon. Hiermee kunt u voor 45 euro duurzame materialen kopen en door het gebruik daarvan de woonlasten verlagen. Met als resultaat: een lagere energierekening, meer wooncomfort én een bijdrage aan een schoner milieu!

Huurders kunnen zelf spullen uitzoeken maar kunnen ook een emmer met duurzame spullen bestellen.
De inhoud van de emmer is samen met de huurdersorganisaties samengesteld.

De Groene Bon is begin september per brief aan alle huurders verstuurd en bevat een unieke code. Veel huurders hebben de bon al verzilverd bij Hubo Streefkerk, Hubo Bleskensgraaf of de energiebespaarshop.nl!

Bon kwijt?
Een aantal huurders gaf aan dat zij de Groene Bon kwijt zijn. Dat kan natuurlijk gebeuren!
Daarom kan vanaf nu de bon ook digitaal worden opgevraagd. Huurt u een woning in Molenlanden bij Tablis Wonen of Lek en Waard Wonen en heeft u uw bon nog niet gebruikt? Ga dan naar https://groenebon.nl/verloren en laat de bon naar uw email versturen!