Glasvezel in Sliedrecht

In Sliedrecht gaat Delta Netwerk glasvezel aanleggen. Delta Netwerk stuurde eerder al een flyer hierover. Wij zijn blij met de komst van het glasvezel, want daarmee kunnen ook onze huurders gebruik maken van een snel en stabiel internet en TV. Daarom verzoeken wij u Delta Netwerk de glasvezelaansluiting in uw woning te laten aanleggen.

De glasvezelaansluiting is gratis
U bepaalt zelf of u een abonnement op glasvezel wilt. De aansluiting verplicht u tot niets. Met deze aansluiting heeft u in de toekomst dan meer keuze in aanbieders van televisie, telefonie en internet.

Een medewerker van Delta Netwerk komt binnenkort bij u langs
Daarna kijkt hij of zij samen met u waar de glasvezelaansluiting in huis komt. Dat is meestal in de meterkast. De medewerkers van Delta Netwerk herkent u aan hun vestje met het logo van Delta Netwerk. Als u niet thuis bent, laten ze een kaartje achter met de vraag of u een afspraak met ze wilt maken.

Na het bezoek van Delta Netwerk neemt een monteur contact met u op
Maar voor die tijd moet er eerst nog ander werk geregeld worden. Aannemersbedrijf Circet Nederland graaft een smalle geul in de berm of onder de stoep waarin de kabels komen te liggen. Ook daarover ontvangt u natuurlijk informatie, zodat u rekening kunt houden met de werkzaamheden in de straat.

Vragen over de glasvezelaansluiting neem contact op met Delta Netwerk
Misschien heeft u vragen over de aansluiting of een opmerking voor Delta Netwerk. U kunt op allerlei manieren contact met Delta Netwerk opnemen:

Bezoek het Glasvezel informatiepunt, Kerkbuurt 95 in Sliedrecht
Openingstijden woensdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Bellen kan ook
Op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur: T. 088 75 858 00

Meer informatie leest u op www.deltanetwerk.nl/sliedrecht