Gezellig buurtfeest voor bewonsers Valkhof

Zaterdag 24 augustus organiseerden de leden van de bewonerscommissie Valkhof, Sadoo Ahmed, Sahen Maria Gerrits, Tonny Koekkoek en Emmy Hoegee, een buurtfeest voor de bewoners van de Valkhof. Het feest werd gehouden in het park achter de flat en was een groot succes. Het buurtfeest is er voor de gezelligheid maar zeker ook om elkaar te leren kennen.

Barbecue, spelen en een praatje
Tijdens het buurtfeest genoten de bewoners van een heerlijke barbecue. De bijgerechten waren gemaakt door een aantal bewoners. Natuurlijk was er ook gedacht aan de kinderen. Zij vermaakten zich op het springkussen en genoten van het lekkere eten en drinken dat er voor hen was. En voor iedereen was er een heerlijk ijsje als toetje. Het buurtfeest was een mooi moment om de medebewoners van de flat te leren kennen. Ook een praatje met de huismeester van Tablis Wonen behoorde tot de mogelijkheden.

Betrokken medebewoners
De leden van de bewonerscommissie kregen van vele bewoners hulp aangeboden. Een aantal bewoners zorgden voor de hapjes en salades. Weer andere bewoners hielpen met het klaarzetten van de spullen. En ook het opruimen werd met elkaar gerealiseerd. De betrokkenheid onder de bewoners was groot. De bewonerscommissie kan terugkijken op een zeer geslaagd buurtfeest!