Vragenlijst voor de bewoners van Molenlanden

Wat fijn dat u onze vragen over het besparen van energie wilt beantwoorden.

In Nederland werken we hard aan een duurzame toekomst. De woningcorporaties dragen hun steentje bij door de huurwoningen energiezuinig en aardgasvrij te maken. U kunt dan denken aan het isoleren van daken, gevels, vloeren, het plaatsen van HR++ glas en zonnepanelen.

U als huurder kunt ook op een eenvoudige manier bijdragen aan een duurzamere toekomst door energie te besparen. Niet alleen goed voor het milieu maar ook goed voor uw portemonnee. De woningcorporaties in Molenlanden willen graag weten of de huurders interesse hebben voor energiebesparing, of dat onze huurders zelf al maatregelen nemen om energie te besparen of dat zij daarvoor meer informatie nodig hebben van de woningcorporatie. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 5 minuten.

  Wij denken na over het organiseren van een Energiemarkt. Een markt waar u informatie kunt krijgen over hoe u energie kunt besparen in huis en hoe u daarmee uw energierekening verlaagt. U krijgt tips en adviezen van energiecoaches, maar ook van andere huurders. We laten voorbeelden van kleine besparende maatregelen zien en informeren u over de mogelijkheden van inductiekoken. Ook krijgt u informatie over wat u als huurder zelf kunt doen en over wat wij als woningcorporatie nog gaan doen.

  Aantal volwassenen

  Aantal kinderen

  U kunt anoniem de vragenlijst invullen maar u kunt ook uw naam en andere gegevens invullen.
  Wij vinden het wel fijn om te weten uit welke plaats u komt.

  Dank u wel voor uw deelname!

  Tablis Wonen