Een bloemetje van een huurder voor een huurder – Dag van het huren

Huurders voor huurders

Nathalie Brandwijk was de eerste die reageerde op de oproep van Tablis Wonen. Zij meldde mevrouw De Bok aan. “Mevrouw Den Bok woont al heel lang samen met haar man in de flat. Ze maakt regelmatig de flat goed schoon en pakt altijd voor iedereen pakketjes aan. Mevrouw Den Bok is een heel vriendelijke dame die echt interesse heeft voor haar medebewoners. Daarom vind ik dat zij dit bloemetje verdient”. Tablis Wonen ging bij de heer en mevrouw Den Bok langs en overhandigde de bloemen. Mevrouw Den Bok is zichtbaar blij met de bloemen en zeker als ze hoort waarvoor het is. Ze woont samen met haar man al 52 jaar met plezier in de flat en vindt het fijn iets voor anderen te kunnen betekenen.

Ook bij de heer en mevrouw Van der Waal was de verrassing groot toen Melissa, die boven hen woont, hen de bloemen overhandigde. Melissa: “Door u voelde ik me zo welkom in de flat. U helpt iedereen die maar hulp nodig heeft en dat is echt zo fijn”.

De medewerkers van Tablis Wonen overhandigden nog meer boeketten tijdens De Dag van het huren. Uit de reacties die Tablis Wonen kreeg op de oproep, blijkt dat het gewaardeerd wordt als buren of buurtbewoners elkaar helpen of gewoon even een praatje met elkaar maken, want Goed wonen =