De Groene Huiskamer

Op woensdag 28 september werd de samenwerking tussen Het Bonkelaarhuis, Moestuin Sliedrecht en Tablis Wonen bekrachtigd met handtekeningen. Met elkaar zorgen we voor een fijne groene ontmoetingsplek voor de bewoners van Sliedrecht: de Groene Huiskamer op het terrein van de Moestuin Sliedrecht. Hier kunnen de bewoners iedere dinsdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur terecht voor ontmoeting, raad en daad en natuurlijk een kop koffie of thee!
Marion Sitskoorn van Tablis Wonen, is heel enthousiast over dit initiatief. “Ik ben echt blij met de plezierige samenwerking met Het Bonkelaarhuis en Moestuin Sliedrecht. Hierdoor is er een mooie groene plek waar ook onze bewoners kunnen genieten. Een plek om met een kop koffie of thee eens in gesprek te gaan met buren en medebewoners. Of je te laten adviseren over bepaalde thema’s waar je vragen over hebt, bijvoorbeeld over het huren van een woning in Sliedrecht. Mooi deze combinatie!
Ook de twee aanwezige vrijwilligers werden in het zonnetje gezet, want ook dat is zo mooi aan dit initiatief. Vrijwilligers zorgen ervoor dat het de bezoekers aan niets ontbreekt. Komt u ook een keertje langs? Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten. Kijk voor meer informatie op http://www.bonkelaarhuis.nl/activit…/groene-huiskamer.html