Buurtbemiddeling presenteert op 22 en 28 juni een voorstelling over burenconflicten én de mogelijke oplossing

‘Hij stampt als een olifant’, aldus mevrouw Pieterse. Zij is niet te spreken over haar buurman, meneer Jansen. Die vindt op zijn beurt ook van alles, maar vooral dat mevrouw Pieterse zeurt. Komen de buren hier uit? Bezoek de gratis voorstelling op woensdag 22 juni van 20.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur in Zorgcentrum Merwelanden, Haringvlietstraat 515 in Dordrecht. Een tweede voorstelling vindt plaats op dinsdag 28 juni om 20.00 uur in De Ducdalf, Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam.

Burenconflicten zijn aan de orde van de dag en Buurtbemiddeling kan buren hierbij met advies of bemiddeling ondersteunen. De voorstelling is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat bewoners Buurtbemiddeling nog beter weten te vinden. Het betreft een samenwerking van Buurtbemiddeling in diverse gemeenten in deze regio en de Toneelvereniging ‘Onder Ons’ die de burensituaties deze avonden op de planken brengt.

Na afloop is er gelegenheid voor een praatje met- of advies van de coördinatoren en bemiddelaars van Buurtbemiddeling. Ook is het mogelijk om informatie in te winnen over bemiddelen als vrijwilligerswerk. Voor meer informatie, bekijk de flyer.