Bewoners Valkhof zetten huismeester in het zonnetje

Hans, één van onze huismeesters, was vorig weekend het eerste aanspreekpunt voor de bewoners van de 80 woningen aan de Valkhof in Sliedrecht. De woningen hadden van vrijdagochtend tot en met zaterdagochtend geen water. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat was Hans aanwezig, stond de bewoners te woord en hielp waar mogelijk. De bewoners hebben dat erg gewaardeerd. Een vertegenwoordiging van de bewoners verraste  Hans en overhandigde hem, namens alle bewoners, een cadeaubon en een boeket bloemen.

Bewonersinitiatief
Een aantal bewoonsters nam vorige week het initiatief om Hans te bedanken voor zijn aanwezigheid, inzet en hulp. Er werd een bericht geplaatst op de facebookpagina van de bewoners. Bewoonster Monique ging alle deuren langs en haalde een mooi bedrag op. Huismeester Hans was zichtbaar verrast met deze aandacht. “Het is gewoon mijn werk. Ik wil mensen altijd graag helpen en mijn hart ligt bij de bewoners”.

Bewoners
“Natuurlijk was het niet handig dat we geen water hadden”, vertelt Monique. “Maar er ontstond wel iets moois, er was saamhorigheid en behulpzaamheid. Mensen uit de andere flat, die wel water hadden,  boden mij aan om gebruik te maken van de douche”. Ook bewoonster Anja kreeg hulp aangeboden uit de andere flat “ik mocht bij bewoners uit de andere flat de wasmachine gebruiken”. Joyce Lelivelt, manager Wonen van Tablis Wonen, bedankte de bewoners nog voor hun begrip, hulp en dit mooie gebaar richting huismeester Hans”.