Tablis Wonen

Het nieuws

Directeur-bestuurder verlaat Tablis Wonen deze zomer

20160216 Foto H. Gravesteijn wsHenk Gravesteijn, directeur-bestuurder, gaat Tablis Wonen verlaten. Tablis Wonen staat aan de vooravond van een nieuwe fase. De inhoudelijke koers voor de komende jaren is vastgesteld en voor de operationele doorvertaling naar de organisatie wordt nu gezocht naar een directeur-bestuurder met een ander profiel. Hij is, na 8 jaar voor Tablis Wonen te hebben gewerkt, toe aan een nieuwe uitdaging. Aangezien zijn contract op 1 september 2016 afloopt, is dit een natuurlijk moment om deze stap te zetten.

Bijdragen aan Tablis Wonen en de volkshuisvesting
“Henk Gravesteijn heeft veel voor Tablis Wonen en de volkshuisvesting in Sliedrecht en Molenwaard betekend. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het transparant en klantgericht maken van de organisatie Ook heeft Tablis Wonen zich ontwikkeld tot een belangrijke netwerkspeler in de gemeenten en regio’s waarin zij werkzaam is. Daar zijn wij hem heel dankbaar voor”, aldus Jan van Leeuwen, voorzitter van de RvC van Tablis Wonen.

Jan van Leeuwen: “Na overleg tussen de RvC en Henk Gravesteijn zijn we tot de conclusie gekomen, gezien de nieuwe opgave die Tablis Wonen heeft, dat het tijd is om plaats te maken voor een bestuurder met een profiel dat meer past bij het verder herijken van de organisatie.”

Terugkijkend: geweldige tijd
Henk Gravesteijn: “Ik kijk terug op een geweldige tijd. De start van mij bij Tablis Wonen paste goed bij mijn kennis, ambities en stijl van leidinggeven. Tablis Wonen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een transparante, klantgerichte en professionele organisatie. Daarnaast is een groot aantal vastgoedprojecten binnen Sliedrecht en Molenwaard gerealiseerd. Ook heeft Tablis Wonen zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterke regionale speler met een zeer gezonde financiële basis. Tenslotte is in 2015 de nieuwe koers/strategie voor de komende jaren bepaald via ons nieuwe beleidsplan Goed wonen = samen doen. Daar ben ik trots op.”

“Het is een mooi moment om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, die beter past bij mijn persoonlijke ambities. Ik denk daarbij met name ook aan het goed managen/regelen en tot uitvoer brengen van vastgoed- en andere projecten in een dynamische omgeving (en dat is de corporatiesector op dit moment zeker). Maar ook aan het vormgeven van een nieuwe strategie en het opbouwen van netwerken van samenwerkingspartners” aldus Henk Gravesteijn.

U bevindt zich hier: Home Tablis Wonen Tablis Wonen in het nieuws Directeur-bestuurder verlaat Tablis Wonen deze zomer