Tablis Wonen

Het nieuws

Oplevering laatste woningen Havenkwartier

Foto HavenkwartierMet de overhandiging van de sleutels van de laatste twee nieuwbouwwoningen aan de bewoners is de herstructurering van het Sliedrechtse Havenkwartier een feit. In totaal werden 214 woningen gesloopt en kwamen daar 243 koop- en huurwoningen voor terug. Fraaie woningen voor zowel starters, gezinnen en ouderen in een wijk met oog voor leefbaarheid. Mevrouw De Kluiver en familie Wiggermans - Bons ontvingen uit handen van de heer Rick van der Starre, uitvoerder bij VORM Bouw de sleutels van hun nieuwe woningen.

Het project
Het nieuwbouwproject is volledig volgens planning verlopen. Dit is onder andere het resultaat van een goede samenwerking tussen projectontwikkelaar én bouwer Vorm, woningcorporatie Tablis Wonen en de gemeente Sliedrecht. Door deze samenwerking ontstond een perfecte voorbereiding en bouwplaats, wat uiteraard gunstig is geweest voor de bouw van de woningen.

Stem van de bewoners
De oude wijk was aan vernieuwing toe. De woningen waren aan het einde van hun technische levensduur. In overleg met gemeente en uiteraard de bewoners is de prachtige wijk ontstaan. Een wijk in de stijl van de karakteristieke jaren dertig die goed aansluit bij het uiterlijk van een aangrenzende woonwijk. Door de duidelijke stem van de bewoners is er een wijk ontstaan met verbrede straten, groenstroken, speeltuin en ondergrondse parkeergelegenheid.

U bevindt zich hier: Home Tablis Wonen Tablis Wonen in het nieuws Oplevering laatste woningen Havenkwartier