Tablis Wonen

Het nieuws

Renovatie Hofjeswijk geslaagd

IMG 9815SLIEDRECHT - Negen maanden lang kregen de bewoners van de Hofjeswijk bloksgewijs te maken met  een grote renovatie. Bij alle huurwoningen werden, in opdracht van Tablis Wonen, de houten kozijnen vervangen door kunststof, de deuren opnieuw geschilderd en nieuwe keukens geplaatst. De aannemer Dekker Kozijnprojecten BV uit Noordeloos bood de bewoners vrijdag 23 januari erwtensoep, chocolademelk, koek en glühwein aan.

Bron: Het Kompas Sliedrecht - Door Jan Wieman

Vele tientallen bewoners gingen in op de uitnodiging van de aannemer om gezamenlijk het grote renovatieproject af te sluiten. De mannen die de klus klaarden waren allen aanwezig om de buurtbewoners van de versnaperingen te voorzien. Gevraagd naar het waarom van deze actie zegt een woordvoerder: ,,De jongens hebben hier met veel plezier gewerkt, ze hebben ook goed en netjes gewerkt en de reacties waren over het algemeen zeer positief. Ze werden heel goed ontvangen door de bewoners en er was over en weer een heel goed contact." Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden werd er in ieder blok door de bewoners koffie, op warme dagen ook frisdrank, geschonken aan de werklieden en menigmaal ging er taart en vlaai hun richting uit. ,,Ik moet nu weer een beetje afvallen, ik heb nog nooit zoveel taart gegeten als de afgelopen maanden", sprak één van hen. Menig bewoner kwam de werklui ten afscheid de hand schudden en danken voor wat zij presteerden.

Ook Tablis Wonen was, nadat wat aanloopperikelen waren opgelost, erg te spreken over de uitvoering van de werkzaamheden. Manager Kees de Jongh: ,,We kregen de afgelopen maanden veel tevreden en zeer positieve reacties van de bewoners zelfs per blok, als dat gebeurt, weten we ook dat het goed gaat en dat de mensen van de aannemer goed bezig zijn." Ook van de kant van de bewonerscommissie, die steeds alert bleef als het ging om de plannen en uitvoering ervan en vele uren vergaderde met de aannemer en de opdrachtgever, klonken waarderende woorden. Ook zij kijken tevreden terug. Op deze manier afsluiten was voor iedereen een feestje.

U bevindt zich hier: Home Tablis Wonen Tablis Wonen in het nieuws Renovatie Hofjeswijk geslaagd