Tablis Wonen

Vrijdag 4 februari wordt in Sliedrecht voor project Het Havenkwartier deelgebied A een officiële handeling verricht ter gelegenheid van de start bouw. Wethouder J. Lavooi en de heer H. Gravesteijn directeur-bestuurder van Tablis Wonen verrichten de handeling.

 

In dit bijzondere plan aan de pittoreske haven van Sliedrecht is een aanvang gemaakt met de realisatie van het eerste deelgebied. In dit deelgebied worden 72 huurwoningen, 27 koopwoningen en een stallinggarage met 60 parkeerplaatsen gebouwd. De 72 huurwoningen zijn verdeeld over een kleinschalig appartementengebouw met 25 appartementen en 47 grondgebonden woningen met een tuin. Deze appartementen en woningen worden in opdracht van Tablis Wonen gerealiseerd. De 27 koopwoningen zijn onderverdeeld in 22 woningen voor starters en 5 eengezinswoningen. De verkoop van deze woningen is zeer voorspoedig verlopen. Binnen een kleine vier weken waren alle woningen verkocht. Dit is in de huidige markt uniek.

 

De bestaande huurwoningen die op de locatie stonden waren bezit van Tablis Wonen. Deze woningen zijn inmiddels gesloopt en maken plaats voor vervangende nieuwbouw. Tablis Wonen en VORM Ontwikkeling uit Papendrecht hebben in nauwe samenwerking met de gemeente Sliedrecht en Lugten Malschaert Architecten uit Dordrecht het nieuwe plan ontwikkeld.

 

De nieuwe woningen in het eerste deelgebied worden naar verwachting in de eerste helft van 2012 worden opgeleverd. Nadat het eerste deelgebied is afgerond, wordt gestart met de realisatie van deelgebied B en C.

 

 

U bevindt zich hier: Home Tablis Wonen Tablis Wonen in het nieuws Baanhoek West in het nieuws