Tablis Wonen

Routebeschrijving naar kantoor Tablis Wonen

Routebeschrijving naar kantoor Tablis Wonen, Zuiderzeestraat 210 te Sliedrecht.
kaartje_sliedrecht 

Per auto vanuit richting Rotterdam en Breda
Op de A15 neemt u de  afslag 24 -Sliedrecht-West. Onder spoorwegviaduct doorrijden en bij de verkeerslichten rechtsaf slaan. U rijdt dan op de Parallelweg, 1e bocht links aanhouden, u bent nu op de Craijensteijn. Blijf de Craijensteijn volgen. Einde weg links weg blijven volgen. U bent nu op de Deltalaan. Na ongeveer 800 meter is rechts de Zuiderzeestraat. Ons kantoor bevindt zich op de hoek Deltalaan/Zuiderzeestraat.

Per auto vanuit richting Gorinchem
Op de A15 neemt u de  afslag 25 -Sliedrecht-Oost. Neem op de rotonde de 3e afslag richting Sliedrecht/Bleskensgraaf, u bent op de Buitendams. Einde weg rechtsaf, u bent op de Sportlaan (borden naar Sliedrecht-Centrum/Bleskensgraaf). Neem op de rotonde de 3e afslag en rijd door op Sportlaan. Ga rechtdoor (2e afslag) over eerstvolgende rotonde. Blijf Sportlaan volgen. Ga rechtdoor op N482/Stationsplein. Ga rechtdoor om op de N482/Stationsplein te blijven. Neem op de rotonde de 2e afslag naar N482/Stationsweg. Flauwe bocht naar links om op de N482/Stationsweg te blijven. Ga verder op de Stationsweg. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Deltalaan. Sla linksaf bij Zuiderzeestraat.

Klik hier om uw reis te plannen met routeplanner.Met het openbaar vervoer
U kunt Tablis Wonen ook prima met het openbaar vervoer bereiken. De gemeente Sliedrecht beschikt over een NS-treinstation, waar vandaan u lopend in 10 minuten bij ons kantoor kunt zijn.
Reisplannen met Openbaar vervoer Routeplanner naar Tablis Wonen
Lijnennetkaart Drechtsteden Alblasserwaard Vijfheerenlanden
Actuele Treinvertragingen

U kunt ook een beroep doen op de MolenHopper. Dit is een aanvulling op het reguliere openbaar vervoer in de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De Hopper brengt u van deur tot deur en haalt u op en zet u af waar u wilt. Op werkdagen van 06.00 tot 01.00 uur en in de weekeinden van 07.00 tot 01.00 uur. Meer informatie vindt u op molenhopper.nl.

 
Komend met de waterbus
waterbus
Lopend of met de fiets vanaf de waterbushalte
Na waterbus bevindt u zich in de Oosterbrugstraat, ga rechts af. Ga verder op de P.C. Hooftlaan (de stoep af). Na sporthal 2e weg links, de Rembrandtlaan. Einde weg rechts, Staionsweg. Na Rabobank 3e afslag op de rotonde, Deltalaan. Eerste weg links, Zuiderzeestraat. U bent nu bij ons kantoor aangekomen.

Komend met de Trein
ns_logo
Lopend of met de fiets vanaf het NS station
Vanaf station loopt/fietst u rechtsaf. U gaat op de rotonde linksaf. U bent op de Stationsweg. Volgende rotonde rechtsaf, u bevindt zich op de Deltalaan. Eerstvolgende afslag links bent u bij ons kantoor aangekomen.

U bevindt zich hier: Home Tablis Wonen Contact Routebeschrijving