Tablis Wonen

Meepraten over koopwoningen in de Staatsliedenbuurt

Logo StaatsliedenbuurtOp 29 april houdt Tablis Wonen een workshop over koopwoningen in de Staatsliedenbuurt. Mensen die een nieuwbouwwoning of -appartement willen kopen, kunnen zich aanmelden via de link http://goo.gl/forms/GvdslU9oFb.

De Staatsliedenbuurt ligt aan de noordkant van de Thorbeckelaan, tussen de algemene begraafplaats (west) en de sportvelden (oost). De wijk wordt vernieuwd en verbeterd. Tussen 2016 en 2020 komen er huur- en koopwoningen in verschillende prijsklassen beschikbaar, ook voor starters. Tablis Wonen werkt hiervoor samen met Vorm Ontwikkeling en BM van Houwelingen. Wij willen de koopwoningen in de wijk graag afstemmen op de behoefte van de belangstellenden.

Schetsontwerp
Op 29 april 2015, van 19.30 tot 21.30 uur staat er een woonatelier gepland voor mensen die een koopwoning zoeken. Inmiddels is er een schetsontwerp gemaakt voor de wijk. Het woonatelier onderzoekt met speelse vormen wat u vindt van de inrichting, het karakter en de architectuur van de wijk Daarnaast wordt gevraagd wat een woning voor u interessant maakt. Op deze boeiende avond wordt u zelf heel wat wijzer over het huis en de woonomgeving van uw voorkeur.

Aanmelden
Heeft u belangstelling om deel te nemen? Stuur ons géén mail, maar meld u aan via de volgende link: http://goo.gl/forms/GvdslU9oFb. U kunt ook bellen met Bas Schoemaker  (T. 06 54 234540). Doe het vandaag nog. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er wordt gestreefd naar een evenwichtige verdeling over leeftijden, prijsklasse en samenstelling van huishoudens. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht of u deel kunt nemen. Op dat moment wordt u ook geïnformeerd over de locatie waar het woonatelier plaatsvindt.

Bewoners en omwonenden
Voor de bewoners en de omwonenden van de wijk organiseert Tablis Wonen al eerder, op zaterdagochtend 25 april, een buurtbijeenkomst waarin zij meepraten over het schetsontwerp voor de wijk. Deze vindt plaats in het Griendencollege.

U bevindt zich hier: Home Projecten Staatsliedenbuurt Aanmelden Woonatelier