Tablis Wonen

Baanhoek West

foto_blauwe_lisBaanhoek West: een locatie begrensd door de spoordijk, de dijk langs de rivier de Merwede, de rijksweg 15 en de gemeentegrens met Papendrecht. Baanhoek West ontwikkelt zich de komende jaren tot een wijk met circa 950 woningen, basisscholen, een speelplaats, een sportaccomodatie, een kerkgebouw, een gezondheidscentrum en een klein bedrijventerrein.

De woningen van Tablis Wonen
 In deze wijk heeft Tablis Wonen 27 eengezinswoningen. Ook zijn er in opdracht van Tablis Wonen 28 koopgarantwoningen en 12 vrije sector woningen gerealiseerd.  In 2012 is het appartementencomplex De Blauwe Lis opgeleverd. Dit is een complex met 47 huurappartementen.  Een deel van de appartementen is bestemd voor vrijwel zelfstandig wonende cliënten van Philadelphia. In De Blauwe Lis is tevens Medisch Centrum Baanhoek West gevestigd.

Actueel
Tablis Wonen realiseert op dit moment geen nieuwe woningen in deze wijk. Het komt natuurlijk voor dat er een huurwoning beschikbaar komt. Houdt u daarvoor de website van woonkeus in de gaten. Hier worden wekelijks de vrijkomende woningen in de Drechtsteden geadverteerd.

 

U bevindt zich hier: Home Projecten Baanhoek West