Tablis Wonen

Veranderingen in en aan uw woning

foto_klussenU huurt een woning bij Tablis Wonen. Wij willen graag dat u er prettig woont. Maar om nog meer te kunnen genieten van uw woning, wilt u misschien graag iets verbouwen of blijvend veranderen. Dat kan in veel gevallen. U mag in de woning dingen veranderen die ook gemakkelijk te verwijderen zijn. Sommige verbouwingen of aanpassingen zijn groter en ingrijpender. Deze verbouwingen hebben gevolgen voor de woning zelf. Daarom hebben we een folder ontwikkeld die veel informatie bevat.

De folder "Uw woning veranderen of verbouwen" informeert u over:
* wat u zomaar mag verbouwen of veranderen in of aan uw woning;
* voor welke veranderingen u eerst contact met Tablis Wonen (en soms ook de gemeente) moet opnemen;
* welke stappen u zet voor u aan de slag kunt;
* wat er gebeurt bij (geluids)overlast als gevolg van de aangebrachte verandering;
* aan welke voorwaarden u moet voldoen;
* wie moet zorgen voor onderhoud en reparatie na de verbouwing of verandering;
* wat er gebeurt met de aangebrachte verandering als u verhuist;
* een klusformulier dat u kan invullen voor de aanvraag.

Folder en formulier downloaden?
Dat kan door te klikken op de folder "Uw woning veranderen of verbouwen" of het klusformulier. Het formulier kunt u opsturen naar:  Tablis Wonen, Klantserviceteam, Antwoordnummer 808, 3350 VD Sliedrecht. U hoeft daarvoor geen postzegel te gebruiken.

Voorwaarden
Voor de voorwaarden waaraan veranderingen moeten voldoen, kunt u hier klikken. U vindt dan een overzicht van de aanwezige voorwaarden. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met het Klantserviceteam van Tablis Wonen.

Kluswijzers
De kluswijzers van Tablis Wonen geven u tips en adviezen bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in uw woning. U kunt de kluswijzers downloaden, maar het is uiteraard ook mogelijk de kluswijzers af te halen bij Tablis Wonen (Zuiderzeestraat 210). Ook kunt u de kluswijzers telefonisch of per e-mail aanvragen.

 

 

U bevindt zich hier: Home Huurders Uw woning veranderen?