Tablis Wonen

Overlast

Voorkom overlast, houd rekening met uw buren!
Buren hebben we allemaal. In Nederland wonen en leven we dicht op elkaar en dat heeft voordelen, maar ook nadelen. Vaak hebben mensen verschillende achtergronden, gewoontes of culturen. Buren helpen elkaar vaak als het nodig is. Maar u kunt ook last hebben van uw buren; we horen en zien tenslotte veel van onze buren. Om prettig samen te kunnen wonen, is het belangrijk dat we rekening houden met andere bewoners in de buurt. Daarmee wordt voorkomen dat irritaties ontstaan. Want die kunnen uitlopen op burenruzies. Daar wordt niemand beter van.

Belangrijke tips
Leer uw buren kennen. Stel uzelf voor aan uw buren als u ergens gaat wonen. Maak eens een praatje over de heg of op de galerij. Wie zijn buren kent, accepteert meer van hen. Bovendien houden bewoners automatisch meer rekening met een buurman of- vrouw die zij kennen.

Folder en formulier
Tablis Wonen heeft een folder waarin veel informatie staat over het voorkomen van overlast. Maar ook wat u kunt doen als u overlast heeft van uw buren of buurtgenoten. U kunt de folder hier downloaden. Wilt u overlast melden? Maak dan gebruik van het formulier.

Meer informatie!
Wilt u na het lezen van de folder Wonen doe je Samen meer informatie over het voorkomen van geluidsoverlast? U kunt dan folders aanvragen bij de Nederlandse Stichting Geluidshinder, Postbus 381, 2600 AJ Delft, T (015) 30 10 235, E it e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen z Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

U bevindt zich hier: Home Huurders Overlast