Tablis Wonen

De mogelijkheden van koop van uw huurwoning

foto_verkoop_woningWelke woningen verkopen wij?
Tablis Wonen verkoopt een beperkt aantal huurwoningen. Met de opbrengst van de verkopen financieren wij een deel van onze activiteiten op het gebied van renovatie, herstructurering en nieuwbouw. Ieder jaar leggen wij vast hoeveel en welke woningen wij willen verkopen. Vaak gaat het om vrijkomende woningen, maar ook om woningen van zittende huurders. Wanneer wij woningen in een straat of woongebouw te koop aan willen gaan bieden, dan informeren wij altijd de huurders.

Kopen of huren, aan u de keus!
De huurwoningen die wij willen verkopen bieden wij allereerst aan de huidige huurder aan. Wilt u als huurder de woning niet kopen, dan verandert er voor u niets. U blijft deze dan gewoon huren. Pas wanneer u besluit de huur op te zeggen, dan wordt de woning te koop aangeboden aan anderen.

Bent u geïnteresseerd in een woning van Tablis Wonen?
Als u interesse heeft in de koop van een huurwoning van Tablis Wonen laat het ons dan weten.  De betreffende woning moet dan wel eerst vrijkomen. U kunt uw belangstelling in een woning al wel kenbaar maken bij Tablis Wonen. U kunt daarvoor het belangstellingsformulier hier downloaden, invullen en inleveren bij Tablis Wonen.  Als een huurwoning vrijkomt voor verkoop dan wordt de woning tegen marktwaarde verkocht. De verkoop wordt gerealiseerd door een erkend makelaar. Wilt u weten welke woningen er nu te koop staan, klik hier.

Heeft u nu al een vraag, neem dan contact op met ons KlantServiceTeam.

U bevindt zich hier: Home Huurders Mogelijkheden tot koop