Tablis Wonen

Ontevreden over Tablis Wonen

Bent u ontevreden over Tablis Wonen? Natuurlijk hopen we dat dit nooit gebeurt. Maar waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Als u ontevreden bent, laat het ons weten zodat we er iets aan kunnen doen en er ook van kunnen leren!

Wat is een ontevredenheidsmelding?
Elke uiting van ontevredenheid over Tablis Wonen. Dat kan zijn over de service, ons personeel of de manier waarop uw vraag wordt behandeld. U kunt over verschillende dingen ontevreden zijn. We noemen een paar voorbeelden: niet nagekomen afspraken, een reparatie die niet goed is

Hoe meld ik mijn ontevredenheid?
Voor het doorgeven van uw ontevredenheid, kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt hier klikken en het formulier invullen.  In de folder Ontevredenheidsafhandeling leest u meer over hoe Tablis Wonen omgaat met ontevredenheidsmeldingen.

logo GCWZHBent u het niet eens met de afhandeling van uw ontevredenheidsmelding? 
Als u het niet eens bent met de afhandeling van uw ontevredenheidsmelding, kunt u een beroep op de Geschillencommissie Zuid-Holland. . Op www.gcwzh.nl kunt u terecht om een geschil voor te leggen aan de commissie. Bij de nieuwe geschillencommissie zijn 21 corporaties aangesloten.

Op de website van de Geschillencommissie Zuid-Holland kunt u onder meer het formulier downloaden dat u nodig heeft om een geschil aan de commissie voor te leggen en vindt u uitleg over de werkwijze en voorwaarden. Ook vindt u daar het reglement. De nieuwe commissie handelt uw geschil deskundig en onafhankelijk af. De onafhankelijkheid wordt geborgd doordat er in de commissie evenveel leden namens de huurders als namens de verhuurders zitten. Voor u uw geschil aan deze commissie voorlegt, is het belangrijk dat u eerst heeft geprobeerd er met de corporatie uit te komen.

Hieronder vindt u een link naar de documenten met informatie.
* folder Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland
* klachtenformulier Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland

U bevindt zich hier: Home Huurders Bent u ontevreden?