Sliedrecht | Paulus Potterstraat

Voor de Paulus Potterstraat werkt Tablis Wonen aan plannen voor de sloop van de bestaande woningen en vervolgens aan plannen voor nieuwbouw. De plannen zitten nog in de beginfase.

De plannen voor deze locatie
Belangstellenden konden de plannen al bekijken tijdens de informatieavond op 6 juni 2024. In het nieuwsoverzicht hieronder vindt u bij 6 juni 2024 afbeeldingen van de situatie, het schetsplan en het tijdspad en ideeën. Klikt u op de afbeelding, dan vergroot u de afbeelding.

Het bijpraten, informeren en betrekken van huurders en omwonenden is voor Tablis Wonen erg belangrijk
Vindt u het fijn om op de hoogte te blijven? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Dat kunt u doen door een mail te sturen naar info@tabliswonen.nl. Ook plaatsen we nieuwsbrieven op deze pagina.

Publicaties
verslag participatieavond 6 juni 2024

 

Jun62024

Paulus Potterstraat | situatie, schetsplan en tijdspad en ideeen

Jun62024

Informatieavond

Op donderdagavond 6 juni lieten we de plannen voor de Paulus Potterstraat zien aan huurders en mensen die in de buurt wonen. Zij konden natuurlijk hun mening hierover geven.

Tablis Wonen en Giesbers Bouwen en Renoveren hadden de plannen op borden gezet. We hebben met de bewoners gepraat over de plannen. We gaan kijken of we de opmerkingen van de belanghebbenden kunnen gebruiken voor de volgende stappen.

Binnenkort vindt u hier de borden en plaatsen we een verslag van de avond op deze pagina.

We vonden het een fijne avond!

Jun62024

1e informatiebijeenkomst

Op 6 juni is er tussen 17.30 en 19.30 uur bij het Griendencollege, Professor Kamerlingh Onneslaan 109 te Sliedrecht de 1e informatieavond. Huurders en omwonenden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.